Icdt

Kényelmes lehet a nagyméretű pánt nélküli melltartó is

nagyméretű pánt nélküli melltartó

nagyméretű pánt nélküli melltartó

A melltartót viselésére természetesen szükség van, mivel a mellek nem izomból állnak, nem lehet csupán edzéssel feszesebbé, kisebbé, nagyobbá formázni. A melltartó viselés jót tesz a hátnak és a tartásnak is, a melleknek ugyanis van egy súlyuk, amik támasztás nélkül megterhelőek lehetnek a hátnak.

Egy igazán jó melltartó nem a testet kényszeríti alkalmazkodásra, hanem igazodik a formához, gyengéden, mégis határozottan formál, és szinte észrevétlenül tart. Fontos, hogy a melltartó kellőképpen rugalmas legyen, jól formáljon, de ne a testünket kényszerítse alkalmazkodásra, hanem a melltartó idomuljon hozzánk. A pörgős életmódhoz a ruhatárunknak is alkalmazkodnia kell és ez alól a fehérnemű sem kivétel. Azonban az összes melltartó típus közül a legnagyobb kihívást a nagyméretű pánt nélküli melltartó megtervezése és kialakítása jelenti.

A nagyméretű pánt nélküli melltartó megtervezése során a melltartónak a merevítőre, az anyag rugalmasságára, és az alsó pánt kialakítására kell nagyobb figyelmet fordítani. A legjobb pánt nélküli melltartóknak széles vízszintes pántjaik vannak, oldalt is van bennük erősítés, a merevítőik mélyen helyezkednek el, és a belső széleiken szilikoncsíkok vannak a tapadás érdekében.

A nagyméretű pánt nélküli melltartó esetében tapasztalni fogunk diszkomfort érzetet és annak a szükségességét, hogy időről-időre feljebb kell majd húzogatnunk a melltartónkat, még akkor is, ha a melltartó a legnagyobb odafigyeléssel, precizitással és igényességgel készült. Ahhoz, hogy magabiztosnak és a mozgásunkban szabadnak érezzük magunkat egy jó melltartónak kulcsfontosságú szerepe van.

Exit mobile version