Szolgáltatás

Amit a pályázati hitelekről érdemes tudnia

Vállalkozóként talán Ön is szembesült már azzal, hogy a fejlődés útjában az anyagiak hiánya áll. A helyzet gyakran előfordul, s ha álmai megvalósítását szeretné elérni, akkor a külső anyagi források igénybevétele lehet a megoldás. De mégis milyen területben érdemes gondolkodni? Van esélye pályázati pénzek elnyerésére? Vagy inkább a vállalkozói hitelek között nézelődne? A lehetőségek széles körben állnak rendelkezésre, sőt, akár pályázattal kombinált mikrohitelek is szóba kerülhetnek.

 

Mindenképpen érdemes szétnéznie a forrascentrum.hu weboldalon, ha többet szeretne megtudni az aktuális pályázati hitel lehetőségekről. Akár ingyenes pályázatfigyelés mellett is dönthet, így azonnal tudomást szerezhet arról, ha céljainak megfelelő pályázati forrásokért indulhat. Az optimális, kedvező feltételekkel rendelkező hitellehetőségek megtalálása azonban korántsem egyszerű feladat. Nem véletlen, hogy egyre többen bízzák profikra a pályázatírást éppen úgy, mint a hiteltanácsadást.

 

Mindegy, hogy ingatlanépítés a cél, telephelyét fejlesztené, vagy gépjárművásárlással jutna előrébb, a finanszírozás, vagy éppen az átmeneti likviditási problémák kezelése hozzáértést követel meg. A hitelkérelem szükségessé teszi az üzleti terv elkészítését, pályázati források esetében pedig még komolyabb előfeltételeknek kell megfelelni. A pályázatíró cégek nagy segítséget nyújthatnak ilyen esetekben, hiszen szakembereik komplex tudás és a gyakorlati tapasztalat birtokában dolgoznak azon, hogy Ön korrekt feltételekkel juthasson anyagi forráshoz.

 

A külső befektető lehetőségét sokan nem kedvelik, és inkább hitelfelvétellel, vagy jobb esetben pályázati források elnyerésével jutnának hozzá a szükséges összeghez. Ez utóbbival azonban sokan vannak így, éppen ezért a precízen, minden részletre kiterjedően, a jogi, gazdasági és pénzügyi területet is kifogástalanul ismerve elkészített pályázat jelentheti a siker kulcsát. A tapasztalatok szerint kifejezetten az ilyen pályázatok szoktak bekerülni az élmezőnybe, és anyagiakat biztosítani a cégek számára.

 

Persze a Széchenyi Kártya vagy a vállalkozói hitelek kínálta lehetőségek is reális megoldást kínálnak. A forgóeszköz-finanszírozás minimum hárommillió forinttól vehető igénybe, a beruházási hitelek pedig akár egyéb banki hitelekkel együtt történő finanszírozásra is alkalmasak. Kövesse figyelemmel az aktuális pénzügyi lehetőségeket, így sikerülhet időben kiválasztani az ideálist, és felkészülni a kiszemeltnek való megfelelésre.

 

Back To Top