Webáruház

Amit a Bodri kutya borokról tudni érdemes

A Bodri kutya borok a Bodri pincészet remek pincéiből kerülnek ki, mely valóban családi pincészet, hiszen három generáció szorgoskodik azon, hogy a lehető legjobb magyar borokat készíthessék le. A szőlészet és a borászat szeretete a Bodri családban generációról generációra száll, ennek eredménye pedig sok csodás és zamatos bor, mely a Szekszárdi borvidékről kerül ki. A Bodri birtokot 1999-ben kezdték el építeni, pár év alatt pedig nemcsak a borkészítés indult be a családi pincészetben, hanem a vendéglátás is, hiszen étteremmel és panzióval is kibővültek.

A borkínálat meglehetősen széles, melynek minden tagja a 300 négyzetméteres érlelő pincében kerül érlelésre. A borok alapjául szolgáló szőlő többnyire a család tulajdonát képző szőlészetből kerül ki. A kínálatukban számos borfajtát megtalálhatunk, köztük a Bodri kutya borokat is. A Bodri kutya borok mellett a Bodri pincészetben nemcsak trandicionális magyar borokat találhatunk, hanem olyanokat is, melyek a nemzetközi piacon is megállják a helyüket. A Bodri pincészet tehát nemcsak hazánkban, hanem szerte Európába is értékesít borokat.

Milyen borokat találunk a Bodri kutya borok kínálatában?

A Bodri pincészet kínálatában számos borfajtát megtalálunk, a Bodri kutya borok kínálata azonban két terméket tartalmaz, a Szekszárdi Cuvée „Bodrikutya” és a Szekszárdi Fehér „Bodrikutya” Cuvée borokat. A címkén egy jellegzetes magyar kutyafajta, egy fehér puli látható, ezzel is utalnak arra, hogy a bor kecses és játékos, mely nemcsak az állatbarátoknak fog ízleni. A Bodri kutya borokat a Bodri pincészet webáruházából, de számos más ital webáruházból szerezhetjük be, köztük az italkereso.hu oldalról is megrendelhető mindkét fajtája.

Back To Top