kannabisz olaj
Szolgáltatás

A kannabisz olaj használata

A kannabisz olaj adagolása több mindentől függ, beleértve az életkort, a testsúlyt és az egészségi állapotot, illetve a készítmény hatóanyagtartalmát is. Ezért nagy lehet az adagok közti eltérés. A legjobb, ha alacsony dózissal kezdünk, és idővel fokozatosan növeljük az adagolást, amíg meg nem tapasztaljuk a kívánt eredményt, követve a gyártók dobozon feltüntetett utasításait.

A kannabisz olajcseppek, amelyeket a nyelv alá kell helyezni, lehetővé teszik, hogy a hatóanyag közvetlenül a véráramba szívódjon fel. Ez a legnépszerűbb módja az olaj használatának. Azonban a kannabisz termékek között létezik kapszula, csepp, spray, krém vagy kúp is.

Éppen ezért vannak, akik a vaporizálás mellett döntenek, azaz elektromos cigaretta segítségével szívják el a CDB tartalmú e-folyadékot. Nincs egyértelmű módja az optimális adag meghatározásának, pontosan ezért egyénileg kell kitapasztalni, hogy mennyi a megfelelő adag. A kannabisz olaj növelheti és csökkentheti bizonyos gyógyszerek mennyiségét a vérben, ezért használata előtt mindenképp ajánlott konzultálni a kezelőorvossal.

Egyes felhasználói visszajelzések alapján, a mikroadagolás a legsikeresebb és legköltséghatékonyabb módja az ideális mennyiség megtalálásának. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy 45 percenként újabb egy csepp kannabisz olajat kell bevennünk, amíg különbséget nem érzünk. Ez a módszer sok időt, figyelmet és türelmet igényel, éppen ezért javasolt a kannabisz olaj adagolási napló vezetése, ami jelentősen megkönnyítheti az adagolást.

Back To Top